Senel & Co. on TROS NIEUWSSHOW – NPO Radio 1

Alibaba opent de poort naar China, 13 september 2014

Bij het horen van de naam Alibaba denkt u al snel aan een sprookje over 40 rovers en ladingen goud. Ook in de financiele wereld denken ze aan gouden bergen maar dan om een heel andere reden. Alibaba is het Chinese `E-bay’ bedrijf, dat aanstaande vrijdag naar de beurs op Wallstreet gaat. De lancering van deze internetbazaar belooft één van de grootste beursgangen ooit te worden. Alibaba staat vooral bekend om de handel in Chinese spullen, maar de mogelijkheden zijn vele malen groter. Ook voor Nederlanders. Hakan Senel is hier, zijn bedrijf Senel & Co handelt met de hele wereld dankzij Alibaba.

download

 

11-128

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *